ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) – Въз основа на личен опит дуетът

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) – Въз основа на личен опит дуетът
Коментари Харесай

Музикален преглед: Лари Кембъл и Тереза ​​Уилямс пеят за силата на любовта в „All This Time“

ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) – Въз основа на персонален опит дуетът брачен партньор и брачна половинка Лари Кембъл и Тереза ​​Уилямс пеят за първокласна романтика в последния им взаимен албум, „ All This Time “. първа нота “, както го разказва Уилямс, и процъфтява музикално с издаването на четири дуетни албума. „ All This Time “ е най-хубавият до момента, възбуждащо и сантиментално удостоверение за силата на любовта, по едно и също време безконечна и мимолетна.

Кембъл написа седем от 10-те песни и продуцира комплекта, който ще бъде пуснат в петък. Тя се корени в връзките му с Уилямс, а също и в традициите на класическия кънтри, уважаван с искра на кавъра на „ That's All It Took “ на Джордж Джоунс.

Носталгията и сантименталността са подправени с комизъм, пъчене, остри хармонии и китарата на Кембъл. Подчертаната грациозност отличава свиренето му даже когато прави като Ерик Клептън или сервира южняшки рок рифове, а настроението е такова, че смях съпровожда солото му във фънкия „ The Way You Make Me Feel “.

Подкрепящата група вкл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР