ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) – Нищо наистина не свършва / За

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) – Нищо наистина не свършва / За
Коментари Харесай

Музикален преглед: Епосът на Бионсе „Act ll: Cowboy Carter“ се противопоставя на категоризацията, предефинира американския стил

ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) – „ Нищо в действителност не свършва / За да останат нещата същите, те би трябвало да се трансформират още веднъж, ” Бионсе пее на „ Act ll: Cowboy Carter, ” началните редове на началната ария, „ Ameriican Requim. ”

„ Тези огромни хрумвания, да, са заровени тук / Амин. ”

В прочут смисъл това е изказване на задачата за епичното 78-минутно издание с 27 песни — или най-малкото действа като заглавна карта на филм, с цел да показа още един хитов албум.

В дните преди „ Cowboy Carter “, поп суперзвездата сподели, че това „ не е кънтри албум “, а „ албум на Beyoncé “ – позиционирайки се в съпротива на строгите властови структури на кънтри музиката и наблягайки способността си да работи с стила с най-новия й опус, който се опълчва на жанра.

Кънтри албум с основно C не е — и несъмнено, не е. Бионсе е еклектик, известна с еластичните си вокални осъществявания: в един миг, избирайки да се приближи до благочестието, а в различен, движейки се с подчертана лекост в накъсан бяг, наследява...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР