ЛОС АНДЖЕЛИС — Семейството на Сезар Чавес иска независимият кандидат

...
ЛОС АНДЖЕЛИС — Семейството на Сезар Чавес иска независимият кандидат
Коментари Харесай

Семейството на Сезар Чавес настоява RFK Джуниър да спре да използва изображения на емблематичния работнически лидер в своята кампания

ЛОС АНДЖЕЛИС — Семейството на Сезар Чавес желае самостоятелният претендент за президент Робърт Ф. Кенеди Младши да спре да загатва починалият водач на труда и гражданските права в акцията.

„ С почитание призоваваме вас и вашата акция да спрете да употребявате изображения на нашия татко, с цел да се асоциирате с него и да внушите, че задачите на вашата акция са съвместими ”, се споделя в писмото, подписано от най-големия наследник на Чавес, Фернандо Чавес.

„ Наше откровено разбиране е, че тази връзка е погрешна и лъжлива “, добави той.

В писмото се споделя, че фамилията ще „ преследва всички налични правни дейности “, в случай че Кенеди не успее да спре потреблението на името и изображенията на съоснователя на United Farm Workers в акцията си.

Кога доближи за коментар, представителят на акцията на Кенеди Стефани Спиър сподели: „ Бащата на RFK младши, Робърт Ф. Кенеди, беше добър другар на Сезар Чавес и корав покровител на земеделските работниц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР