Лорина Камбурова, която зрителите гледат всеки делничен ден в сериала

...
Лорина Камбурова, която зрителите гледат всеки делничен ден в сериала
Коментари Харесай

Лорина Камбурова разкри защо се е влюбила в гаджето си

Лорина Камбурова, която феновете гледат всеки работен ден в сериала „ Скъпи наследници “, не крие, че е бясно влюбена в половинката си Георги. И въпреки че той живее в Америка, а тя тук, двамата са удовлетворени от свободата, която им дава връзката им от разстояние и макар хилядите километри, те намират метод по какъв начин да я създадат пълноценна.

В изявление Лорина разкри, че Жоро е финансист и DJ, който макар че живее в Съединени американски щати, съвсем всеки месец се изявява зад пулта и у нас. Запознали се точно на негово празненство, където актрисата танцувала в продължение на 5 часа. Влюбила се първо в музиката му, а по-късно и в самия него.

В Георги Лорина най-вече харесва това, че е открит, като един характерен скорпион, и най-вее, че не крие страстите си. Актрисата признава, че от време на време не усеща до себе си да има гадже, а по-скоро другар, даже брат в негово лице.

Връзката от разстояние не им пречи. За да я поддържат те са се разбрали постоянно да бъдат откровени един с различен и да не премълчават нищо с концепцията, че взаимно ще се наранят.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР