Лорин Гудман разкри сърцераздирателния отговор на Ани Килнър, когато тя

...
Лорин Гудман разкри сърцераздирателния отговор на Ани Килнър, когато тя
Коментари Харесай

Сърцераздирателният отговор на Ани Килнър, когато Лорин Гудман съобщи новината за бебето на Кайл Уокър

Лорин Гудман разкри сърцераздирателния отговор на Ани Килнър, когато тя заяви новината, че Кайл Уокър е татко на второ дете с нея по FaceTime.

Ани и британският футболист Кайл се ожениха през 2021 година и имат трима сина – Роман, Риан и Рейн. Влюбените от детството, които се срещнаха в учебно заведение, бяха в отмора от връзката си през 2019 година, когато Кайл, на 33, за първи път се свърза с инфлуенсъра Лорин, която роди сина им, Кайро.

Тази седмица Лорин разкри, че Кайл е посещавал нея и Кайро в дома им в Манчестър на секрети срещи зад тила на Ани. Тя споделя, че е възобновила романса си с британския бранител, което я е довело до това да забременее за повторно през 2022 година След раждането през лятото тя остана безмълвна за самоличността на бащата на момичето до Коледа - когато стартира да изпуска поредност от препоръки в обществените медии.

Лорин обаче беше признала, че бащата на тогавашното й неродено бебе е футболист, само че някогашната звезда на TOWIE изясни, че моментът „ не е подобаващ “...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР