Лориен и Марсилия зявършиха при резултат 0:0 в мач от

...
Лориен и Марсилия зявършиха при резултат 0:0 в мач от
Коментари Харесай

Лориен и Марсилия не успяха да си вкарат

Лориен и Марсилия зявършиха при резултат 0:0 в мач от 30-ия кръг на Лига 1. Двата отбора взеха по точка от конфликта. По този значин гостите от Марсилия остават на третото място с 61 точки, а Лориен се намира на 10-то място в шампионата с 45 пункта.

Лориен стартира мощно срещата и още в 6-ата минута Роман Февр стигна до голово състояние.Той се измъкна от двама бранителя на гостите и стреля, само че Пау Лопес избави. 

В 11-ата минута пък Ченгиз Юндер опитва с изстрел от вътрешността на наказателното поле, който обаче бе избавен от стража на Лориен. 

Десет минути по-късно нова обстановка се откри пред Роман Февр, който стигна до отбита топка в пеналтерията и шутира. Ударът му обаче бе отразен от Пау Лопес.

В 29-ата минута Бамба Денг си опита шанса, само че изстрелът му от отдалеченост бе блокиран от бранител. Седем минути по-късно Ченгиз Юндер още веднъж бе лизо до гола. Той насочи мощен шут от ръба на наказателното поле, който прелетя на сантиметри над напречната греда. 

Второто полувреме още веднъж стартира с опция за Юндер, който обаче не уцели добре топката и ударът му не бе прецизен. 

В 51-ата минута пък Адил Аушиш опитва да изненада стража на Марсилия с изстрел от границата на наказателното поле,  който обаче мина настрана от задачата. 

Саед Колашинац отговори с рисков изстрел по земя в 58-ата минута, който обаче бе изчистен с добра интервенция на защитник. 

Пет минути по-късно Пау Лопес още веднъж трябваше да се намесва, с цел да резервира нулевото тъждество. Бамба Денг бе на головата позиция, само че стражът на марсилци за следващ път блесна със избавяне.

В 80-ата минута Нуно Тавареш от състава на гостите пропиля чудесна опция. Вито Маноне го отхвърли с чудесна интервенция. 

Две минути преди края на постоянното време Роман Февр шутира от границата на наказателното поле, само че топката мина над напречната греда.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР