Лори Локлин и съпругът й, модният дизайнер Мосимо Джанули пледираха

...
Лори Локлин и съпругът й, модният дизайнер Мосимо Джанули пледираха
Коментари Харесай

Сагата с подкупи за университети от холивудски звезди: Лори Локлин пледира невинна

Лори Локлин и брачният партньор й, стилният дизайнер Мосимо Джанули пледираха почтени по обвиняванията в предоставяне на рушвет за постъпването на дъщерите им в влиятелен университет, оповестиха международните осведомителни организации.

Двойката е упрекната, че платила 500 000 $ рушвет, с цел да може децата им да бъдат признати в университета на Южна Калифорния . Лори и Мосимо са измежду 50 души, против които бяха повдигнати обвинявания предишния месец в границите на скандал, обхванал елитни университети в Съединени американски щати, в това число Йейлския, Станфордския, Тексаския, Джорджтаунския, Калифорнийския в Лос Анджелис, " Уейк Форест ".

За разлика от снималата се в сериала " Отчаяни съпруги " актриса Фелисити Хъфман, която неотдавна пледира отговорна по сходно обвиняване в границите на същия скандал, Локлин, която е известна с присъединяване си в сериала " Бевърли хилс 90210 ", пледира почтена . Хъфман призна, че дала 15 000 $ рушвет на медиатор.

За двете дъщери на Локлин и Джанули бе декларирано, че са спортистки по гребане на високо равнище , с цел да бъде улеснено приемането им в Южнокалифорнийския университет.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР