Лорейн Кели остава едно от най-разпознаваемите лица на телевизията с

...
Лорейн Кели остава едно от най-разпознаваемите лица на телевизията с
Коментари Харесай

Вътре в брака на Лорейн Кели, след като го спечели с умения на „нинджа“ и текила

Лорейн Кели остава едно от най-разпознаваемите лица на малкия екран с сполучливата си кариера, продължаваща над 40 години. Изпълнена с показване, водеща на лично предаване, осъществяване на животоспасяващи акции и назначена за CBE заради своята благотворителна активност и публицистика - и има един човек, който е бил до нея през всичко това - нейният брачен партньор.

Докато 64-годишната жена е видна на нашите екрани всеки ден, нейният брачен партньор е по-малко прочут и стои надалеч от светлината на прожекторите. Двойката ще отпразнува впечатляващите 32 години брак през септември тази година. Двамата се ожениха през 1992 година и всяка година означават годишнината си със особено празненство.

Щастливата двойка се срещна, когато Стив работеше като оператор в TV-am, а Лорейн знаеше, че той е „ единственият “ от сега, в който го видя за първи път. Говорейки пред Woman and Home, Лорейн един път сподели: „ Той влезе в офиса на TV-am преди 28 години, където работех като кореспондент и той беше част от е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР