Лорета Колева е новият шеф на Региоално управление на образванието-Враца,

...
Лорета Колева е новият шеф на Региоално управление на образванието-Враца,
Коментари Харесай

Лорета Колева заема мястото на Галина Евденова в РУО-Враца /снимки/

Лорета Колева е новият началник на Региоално ръководство на образванието-Враца, научи BulNews. Със непретенциозно, само че извънредно прочувствено празненство, чиновниците на РУО изпратиха своя шеф Галина Евденова, която управлява институцията 17 години. Поздравът беше под формата на отчет, в който бяха отразени систематизирани констатации и заключения за ръководството на госпожа Евденова. Като рекомендации и наложителни наставления беше записано да върви на разходки и на кафе, да чете книги и да гледа филми, да пътува, да откри най-сетне време за приятни занимания и да отдели изключително внимание на фамилията и внуците.
С неоспорим престиж и експертиза, отпред на РУО-Враца Галина Евденова има важен принос за модернизацията и европеизацията на образованието в региона в комплицирани времена на стопански и демографски проблеми. Привличането на европейски средства за модернизацията въз основата, стотиците планове по Еразъм и безупречното партньорство с останалите институции и бизнеса за развиване на образователното дело, са безспорен принос на Евденова, които построеният от нея екип без подозрение ще продължи.
От 1 юли шеф на Регионалното ръководство на образованието във Враца е Лорета Колева, която има забележителен опит в институцията и е потвърден специалист.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР