Лоренцо Музети се превърна в героя на вчерашния ден, след

...
Лоренцо Музети се превърна в героя на вчерашния ден, след
Коментари Харесай

Безпощаден: Синер не остави шансове на екзекутора на Джокович и е 1/2-финалист в Монако!

Лоренцо Музети се трансформира в героя на вчерашния ден, откакто навакса пасив от 4:6 2:4 и отстрани Новак Джокович, само че през днешния ден италианецът бе напълно надигран от своя съотечественик Яник Синер, който от началото на седмицата показва удивително равнище на игра. И през днешния ден международният №8 бе покрай съвършенството във всеки един аспект и отпусна едвам четири гейма на своя конкурент, с цел да победи с крайния триумф - 6:2 6:2. Така той си подпечата билета за полуфиналната фаза на надпреварата, където го чака конфликт с още един представител на младото потомство в лицето на Холгер Руне.

Още от първите минути на дуела Синер постановяваше удивително високо движение на игра и печелившите удари от ракетата му валяха един след различен. Благодарение на безпогрешното си показване той реализира два пробива и небрежно си построи преднина от 4:0. Оттам насетне той не остави никакви шансове на съперника си да търси връщане на пробива и напълно скоро откри сметката си в общия резултат.

Във втората част Музети бе първият, който се снабди с два брейкбола, само че точно в тези моменти началният удар на Синер му пристигна на помощ и равенството бе опазено - 1:1. Още в идващия гейм обаче международният №21 още веднъж изпита съмнения на личен сервис и изостана с 0:40, от което четирикратният четвъртфиналист от Шлема незабавно се възползва, с цел да осъществя пробив и да отвори разлика от 3:1. Веднъж поел надзор върху протичащото се, южнотиролецът бе решителен и след втори брейк в седмия гейм си подсигурява мястото измежду най-хубавите четирима в шампионата.

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР