Лоренцо Музети категорично е сред най-таланливите млади играчи в ATP

...
Лоренцо Музети категорично е сред най-таланливите млади играчи в ATP
Коментари Харесай

Само на 21 години: Една от големите нови звезди на спорта ще посрещна първото си дете

Лоренцо Музети изрично е измежду най-таланливите млади играчи в ATP Тура и през тази година се очакваше от него да направи идната крачка в развиването си, утвърждавайки се измежду най-хубавите тенисисти в света, само че нещата до момента не протичат изключително безпрепятствено за италианеца, който не може да откри нужното неизменност в изявите си.

Изглежда обаче персоналният живот на тенисиста се развива повече от отлично, откогато той стартира връзка с Вероника Канфалониери и двойката чака да посрещна своето първо дете. 21-годишният Музети разгласи обществено своя романс с Канфалониери през предишния декември, а техните връзки очевидно се развиват извънредно бурно и още идната пролет младата двойка ще се радва на собствен правоприемник.

Жената до международния номер 18 се занимава с графичен дизайн, като все още работи в Sky Sport Italia и точно нейната специалност я среща с Музети, защото двамата посещават събитие проведено от Supertennis, на което Лоренцо печели премията за най-хубав италиански тенисист през 2022-а.

As reported by Ubitennis, Lorenzo Musetti will soon become a father.

The Italian and his partner Veronica will have a baby next spring.

Congratulations!
— Relevant Tennis (@RelevantTennis)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР