Лоренцо Музети е от хората, които не се ласкаят, когато

...
Лоренцо Музети е от хората, които не се ласкаят, когато
Коментари Харесай

„Актьорът Лоренцо Музети“ и неговата нереализирана мечта


Лоренцо Музети е от хората, които не се ласкаят, когато някой съпостави бекхендът му с една ръка с изкуство. За него това е просто естествения метод, по който играе тенис. Италианецът даде изявление за Clay Historias de Tenis, в което приказва за играта си и за неосъществената си фантазия – да играе против Роджър Федерер.

„ От първия ми допир с тенис ракета беше естествено да играя бекхенд с една ръка. На татко ми му хареса и не го промени. Забавно е, когато хората съпоставят удара с изкуство. Това е просто бекхенд, само че не съм аз индивида, който би трябвало да съди, дано последователите го вършат “

„ Ако не бях тенисист, щях да съм артист. Различно е от това да си тенисист, само че има сходства. Един артист също е подложен на доста напрежение и има стресиращи моменти. Може би в някой различен живот “

Музети е записвал победа над Новак Джокович, само че в никакъв случай не е играл против Рафаел Надал и Роджър Федерер.

„ Мечтата ми беше да играя с Федерер. Тренирали сме дружно, само че не е същото като това да премериш сили против такава легенда в формален мач. Сигурно ще е по този начин и с Надал. С него се надявам да не играя на клей, тъй като ще е доста мъчно. Но това са мачове, които не се не помнят “.

„ Най-голямата ми фантазия в тениса е да печеля шампионат от Големия шлем “.

Музети отговори и на въпроса дали би взел нещо от играта на Яник Синер:

„ Неговата душeвност. Но другояче желая да остана себе си, по този начин ми харесва. Ние сме разнообразни. Знам какво би трябвало да подобря в играта си. Добрият миг за италианските тенисисти е в резултат на доста фактори и разрастването на италианския тенис. Федерацията също оказва помощ доста “.

„ Ние играем съвсем през цялата година. Ако печелиш и имаш висок ранкинг, може да избираш на кои шампионати да играеш и имаш повече време за отмора, само че в случай че ранкингът ти не е толкоз добър, би трябвало да играеш на всички места. Всички го вършат “.

Италианецът приключи, че една от задачите му е да бъде в топ 10 и в случай че не тази година, то идната желае това да се случи.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР