Лорен Муди тежи точно 235 килограма и е доста закръглена.

...
Лорен Муди тежи точно 235 килограма и е доста закръглена.
Коментари Харесай

235-килограмова студентка изуми с разголени СНИМКИ

Лорен Муди тежи тъкмо 235 кг и е много закръглена. 23-годишната студентка не счита, че е здрава и съвършена, само че несъмнено не ненавижда себе си и тялото си, написа jenata.blitz.bg.

За да отблъсне злобарите и да ги сложи на мястото им, тя реши да си направи разголена фотосесия по транспарантно долни дрехи.

Британката тежи тъкмо 235 кг, само че е превъзходен образец за съответно и положително мислене на един младеж. Тя признава, че има проблеми с наднорменото тегло, не счита фигурата си за идеално и се пробва да отслабне, само че в това време е задоволително самоуверена.

Това обаче не избавя Лорен от офанзивите на злобарите, които всяка вечер ѝ пишат обиди в мрежата.

Муди реши да отблъсне рецензиите си в ъгъла, като въодушеви всички дами, които имат наднормено тегло. Тя го направи по доста елементарен метод – направи си фотосесия по долни дрехи.

Тя разгласява кадър в профила си в обществените мрежи, на който е в транспарантно палаво долни дрехи. Под него тя е написала следното:

„ Цял живот бях унизена в учебно заведение, постоянно бях подигравана поради килограмите си. Хората считат, че да спреш да ядеш и да започнеш да спортуваш е нещо доста просто, само че всеки един от нас има своя лична история”

Лорен отбелязва, че по никакъв метод не подтиква и подстрекава нездравословния метод на живот. Тя схваща, че множеството ѝ килца са „ безконечна болежка и физически и честен дискомфорт”.

„ Ако можех да се трансформира за една секунда – щях. Това обаче не значи, че ненавиждам себе си, заключи Лорен и получи стотици въодушевени мнения.

„ Ти си просто красива. Теглото ти си е персонално твоя работа”, написа консуматор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР