Лордовете подкрепиха плановете, които ще включват рентгенови лъчи, използвани за

...
Лордовете подкрепиха плановете, които ще включват рентгенови лъчи, използвани за
Коментари Харесай

Плановете за оценка на възрастта на мигрантите „със сигурност не са научни“ – лорд Уинстън

Лордовете поддържаха проектите, които ще включват рентгенови лъчи, употребявани за проучване на зъбите и костите на китката, и MRI сканиране, употребявано за проучване на бедрените кости и ключици, като средство за оценка на биологичната възраст измежду мигрантите, които настояват, че са деца.

Правомощието за потребление на нови способи за оценка беше основано от Закона за националността и границите, на фона на опасения, че някои мигранти настояват, че са деца за удобно отнасяне в системата за леговище.

Но сътрудника от Лейбъристката партия лорд Уинстън сложи под подозрение точността на ограниченията, защото детайлностите бяха подложени на гласоподаване в Камарата на лордовете.

Лорд Уинстън, професор, доктор и ефирен оператор, прочут с телевизионния сериал „ Детето на нашето време “, сподели на лордовете: „ Бих споделил, че това е въпрос най-вече на науката и в действителност концепцията, че научната оценка не е научна и това, което вършим, е употребявайки принадлежности, създадени от науката, само че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР