Лорд Нелсън и Сър Едуард имат нови идеи за следващите

...
Лорд Нелсън и Сър Едуард имат нови идеи за следващите
Коментари Харесай

Аристократи в Лидл

Лорд Нелсън и Сър Едуард имат нови хрумвания за идващите месеци. Скоро ще можем да ги опитаме. Аристократите с благордно родословие са в действителност част от " сладкото и горещо " портфолио на Лидл България, което включва над 80 типа шоколад, кафе, както и чай лична марка.

Веригата обогатява трите продуктови категории, като прибавя нови усети с присъщото за Lidl оптимално съответствие качество-цена и слага мощен фокус върху обществената отговорност при продуктите и използването на сертифицирани първични материали.

Общо 13 типа кафе от личната марка Bellarom и близо 30 типа чай лична марка могат да открият феновете на двете ароматни питиета в магазините от веригата. Сред новите кофеинови оферти е комбинацията сред Арабика и Робуста, която към този момент се предлага в нова по-голяма разфасовка от 1 кг. С нови аромати и усети се обогатява и селекцията чайове в Lidl. През идващите месеци аристократично звучащата марка Лорд Нелсън ще предложи серия от усети с джинджифил, а за феновете на плодовите нотки излизат селекции червен портокал, ябълка с витамин С, горски плодове и композиция от ягода и малина. На богата гама от зелен, черен и плодов чай залага и другата лична марка чай – Сър Едуард. Зелен чай с мента и жасмин, зелен чай с мандарина, черен чай с лимон, портокал и горски плодове, както и плодов с боровинки, цитрус и круша са измежду нейните най-любопитни усети

Млечен шоколад с мед, сол и цели бадеми пък е специфичното ново предложение за феновете на шоколада. Във всички Lidl магазини те могат да намерят над 40 шоколада лична марка, което прави Лидл България веригата с най-голямо многообразие от лични марки шоколад на българския пазар. Добре познатата лична марка Fin carre към този момент ще се предлага в двойно по-голям грамаж от 200 гр., както и с изкушаващи нови усети. Сред новите оферти по рафтовете е млечен шоколад с бисквити NEO, а напълно скоро ще се появят бял шоколад с цели лешници и бял шоколад с бадеми.

Нови изкушения предлага и другата лична марка висококачествени шоколади на Lidl – JD Gross. За първи път под тази марка шоколюбителите ще могат да опитат усети с шам фъстък, морска сол и леко лют чили усет. Освен богатото многообразие и високото качество, всички шоколади на Fin carre и на JD Gross са сертифицирани. Първите са със документ UTZ (което на езика на маите значи „ положително “), а вторите – със документ Fairtrade Cocoa Program. И двата документа подсигуряват, че употребяваното какао е отглеждано според условията за обществено отговорно земеделие и с мисъл за бъдещето.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР