Лорд Дейвид Камерън настоя, че не може да си спомни

...
Лорд Дейвид Камерън настоя, че не може да си спомни
Коментари Харесай

Дейвид Камерън казва, че не може да си спомни брифингите на Horizon „с никакви подробности“

Лорд Дейвид Камерън настоя, че не може да си спомни „ с никакви детайлности “, че е бил осведомен за абсурда с Horizon, до момента в който е бил английски министър-председател.

Външният министър на Англия сподели в неделя, че всеки, който е взел участие в държавното управление през последните две десетилетия, би трябвало да " извънредно съжалява " за правосъдната неточност.

Връстникът на торите, който беше в № 10 сред 2010 година и 2016 година, до момента в който стотици подпощенски ръководители бяха преследвани, изправени пред въпроси какви дейности е подхванал, с цел да го спре.

Той сподели пред Sky's Sunday Morning With Trevor Phillips: „ Не си припомням никакви детайлности са осведомени или са наясно с мащаба на този проблем.

„ Трябва да стигнем до дъното и това вършат запитванията, те могат да видят какво е казано на министрите, каква информация е сложи пред тях, какво взеха решение – тъй като е мъчно да запомниш всяка писмен знак и лист хартия, подложен пред теб. министър по пощенските въпроси в съдружното правителств...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР