Лорън Васер не била сигурна дали ще оцелее и дали

...
Лорън Васер не била сигурна дали ще оцелее и дали
Коментари Харесай

Неописуема Трагедия С Млада Моделка! Сложи Си Тампон И Я Сполетя Съдба, Която Е По-Страшна От Смъртта!

Лорън Васер не била сигурна дали ще оцелее и дали ще работи като модел, откакто изгубила крайник, оповестява " Мкнюз ", зитиран от " СтрумаКом ".

След травматичното прекарване това момиче събрало сили, с цел да продължи да се бори.

Сега още веднъж е изправена пред компликации, тъй като лекарите ще би трябвало да ампутират другия крайник заради последствията от токсичният потрес.

Лорън потърпевша от отровен потрес заради потреблението на тампон, до момента в който е имала менструален цикъл. Тя стартира да страда от грипоподобен признак.

Той приключил със сърдечен удар и известно време била поддържана с машини.

Гангрена почнала да обгръща и двата й крайници, тъй че трябвало да ампутират десния крайник до коляното и пръстите на левия крайник.

Въпреки че лекарите желали да ампутират и двата крайници, тъй като прогнозата не била добра, успяли да спасят левия крайник.

След това Лорън посветила живота си на повишение на осведомеността и предотвратяването на токсични шокове, както и на евентуалните опасности от потреблението на тампони.

Тя продължава да се бори с болежка в левия си крайник. Сега това може да сътвори ужасни последици, които да трансформират вечно живота й.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР