Лорън Санчес е родена в Албакърки, Ню Мексико, и по

...
Лорън Санчес е родена в Албакърки, Ню Мексико, и по
Коментари Харесай

Лорън Санчес - как се живее с човек като Джеф Безос

Лорън Санчес е родена в Албакърки, Ню Мексико, и по чиста случайност в същата болница, в която е роден Джеф Безос. " Само шест години разлика ", споделя тя. " И не питайте кой е по-стар ", шеговито отбелязва Санчес в последното си изявление за Wall Street Journal. В него тя споделя за живота, за фантазиите си и за това какво е да живееш с един от най-богатите, сполучливи и умни хора на Земята.

Лорън Санчес мечтае да бъде публицист от дребна, само че защото e диагностицирана с дислексия като дете, e посредствена ученичка. Напуска дома си на 18 и се насочва към Лос Анджелис, с цел да стане стюардеса. Единственият проблем - споделят ѝ, е, че е прекомерно тежка.

" Претеглиха ме и аз тежах 55 кг ", споделя за опита си в Southwest Airlines през 1989 година " Казаха: " Трябва да бъдеш 52 кг. " Ограничения за тежестта на стюардесите са  нормална процедура в авиоиндустрията по това време. 

Лорън Санчес обаче знае какво би им споделила, в случай че това се случи в този момент: " Не желая да бъда стюардеса. Искам да съм водач ", какъвто в реалност е сега половинката на Джеф Безос. Санчес често застава на пилотското място, с цел да вози Безос и децата им по целия свят и се старае да влиза в пилотската кабина най-малко три пъти седмично - с цел да не губи форма.

В началото на 90-те Санчес се записва в El Camino College в Торънс, Калифорния. Свързва се с преподавател по публицистика, който счита, че ниските й оценки не отразяват интелигентността й. " Всеки път, когато описвам тази история, рева. Бях тествана за разлика в учебно заведение. И учителят ми сподели: " Не сте тъпа. Просто сте с дислексия. " Нека ви дам принадлежности по какъв начин да пишете ", разказва тя.

Учителят дава на Санчес джобен речник, който тя носи със себе си от самото начало. " Това промени живота ми. От възпитаник с двойки стигнах до студент в листата на декана и получих стипендия за USC. " Тя се записва в Университета на Южна Калифорния от 1992 до 1994 година, само че напуща, преди да се дипломира, когато KTVK във Финикс, Аризона, й предлага работа в ефир.

" Феникс беше 17-ият по величина пазар, което беше голяма договорка за мен ", споделя Санчес. Тя остава там година и половина, преди да се върне в Лос Анджелис за работа във Fox Sports. В следствие се трансформира в една от най-известните телевизионни водещи, която към този момент може да се похвали и с премия Еми. 

В момета Лорън Санчес продължава да се радва на светлината на прожекторите, само че не като водещ на вести, а като половинката от една от най-богатите и филантропски двойки в света. Успешно развива и няколко бизнеса.

Тя основава Black Ops Aviation, една от първите притежавани от дами компании за произвеждане на филми във въздуха през 2016 година, когато осъзнава, че е една от дребното дами, които правят работата. " Не знам за какво повече дами не го вършат ", споделя тя. 

Освен това Лорън Санчес ще управлява напълно женска задача в открития космос на Blue Origin до началото на 2024 година Човекът, който няма да се причисли към тях, е нейният сътрудник, създателят на Amazon Джеф Безос. " Той ще приветства всички нас в профил ", споделя тя пред  ⁠⁠

От всички идни проекти, Санчес е изключително разчувствана точно от ръководенето на задачата в открития космос. " Исках да бъда в ракетата, а Безос е разчувствуван, че може да го направи реалност - за мен и всички дами като мен. " Лети бързо, рискувай " - това е неговият лозунг. Той е доста окуражаващ и разчувствуван за групата, която се събра. "

Лорън Санчес не крие, че да живееш с Джеф е като да имаш майсторски клас всеки ден, тъй като половинката ѝ непрестанно ѝ дава страхотни бизнес препоръки, от които тя постоянно се възползва и с помощта на които има чудесни триумфи.

Освен за космоса, Лорън Санчес приказва и за благотворителните организации и даренията, които вършат двамата. Разбира се, доста са внимателни в метода си към филантропията - в това по какъв начин и на кого подаряват, тъй като желаят да се ангажират с хората, на които оказват помощ. Двамата с Безос имат вяра, че климатът е най-големият проблем през днешния ден и техният максимален ангажимент от 10 милиарда $ идва посредством фонда Bezos Earth Fund.⁠

Половинката на Джеф Безос споделя и за взаимния ѝ живот с милиардера. Описва го като невероятно занимателен човек, който непрестанно я кара да се смее. Всяка неделя заран той прави палачинки. " Събужда се рано. Изважда готварската книга на Бети Крокър всякога и аз му споделям: " Добре, ти си най-умният човек на света, за какво още не си запомнил това? " А той дава отговор: " Най-добрите палачинки на света се вършат с точните пропорции. "

Двамата постоянно спортуват дружно. Тя признава, че той е доста старателен в тренировките и в действителност се старае. Когато не спортуват, не ядат палачинки и не летят с хеликоптер, пилотиран от Санчес,  често прекарват време с децата. Бившата телевизионна водеща има три, а Безос - четири от брака си с Маккензи Скот. 

" Типичната събота за нас е излизане, вечеря с децата, което постоянно е занимателно, тъй като в никакъв случай не знаеш накъде ще отиде диалогът с толкоз доста деца на едно място. "

Санчес и Безос живеят в къща с историческо минало в Бевърли Хилс, издигната от създателя на Холивуд Джак Уорнър, която Безос купува от медийния магнат Дейвид Гефен през 2020 година за рекордните тогава 165 милиона $. Двойката има други парцели, в това число един в Сиатъл, където Безос основава Amazon през 1994 година, и различен във Вашингтон, окръг Колумбия, където е основан Washington Post, който той купува за 250 милиона $ през 2013 г.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР