Лорън Харис разкри, че е видяла по-добър свят“, но е

...
Лорън Харис разкри, че е видяла по-добър свят“, но е
Коментари Харесай

Лорън Харис казва, че ангели са я „върнали от мъртвите“ след спешна мозъчна операция

Лорън Харис разкри, че е видяла „ по-добър свят “, само че е била направлявана назад от „ ангел “ по време на траялия месеци престой в болница предходната година в актуализация в обществените медии.

45-годишната риалити звезда - която беше финалист на Celebrity Big Brother през 2013 година - претърпя " незабавна мозъчна интервенция " през април предходната година. Тя прекара месеци в болница заради припадъци и други здравословни проблеми.

Тя беше изписана от болница през декември и продължи да разгласява актуализации в обществените медии, в това число наличие за себе си в поделение. Последните актуализации бяха споделени от Лорън в Instagram тази седмица.

Лорън влезе в платформата в петък следобяд и разкри, че е видяла „ по-добър свят “ и „ ангел “ в един случай. Тя написа: „ И аз останах с хлътналост на главата си, само че видях. Нов свят, по-добър свят и ангел, не преставам да го рисувам още веднъж и още веднъж, тъй че, апелирам, посетете моята изложба laurenharries.com, с цел да го видите, аз не не го харес...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР