Лорън Бобърт, член на Камарата на представителите на САЩ от

...
Лорън Бобърт, член на Камарата на представителите на САЩ от
Коментари Харесай

Републиканци искат отстраняването от власт на Байдън

Лорън Бобърт, член на Камарата на представителите на Съединени американски щати от Републиканската партия, повдигна в Конгреса въпроса за премахване от власт на президента на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в. Мотивът за настояването за започване на процедура е неспособността му да извършва формалните си отговорности за отбрана на границите на страната.

" Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в изцяло се провали в конституционното си обвързване да отбрани южната ни граница. Поради тази причина вкарах разпореждания за импийчмънт в Конгреса, с цел да го отстраня от служба ", написа тя в Twitter.

Байдън е упрекван в корист с власт и подпомагане на най-големия прилив на незаконни имигранти в историята на Съединени американски щати, дружно с рекордни равнища на фентанил.

По-рано в изявление за Fox News тя прикани членовете на Републиканската партия да употребяват болшинството, което имат в Камарата на представителите, с цел да изпратят Байдън да подаде оставка допустимо най-скоро.

В края на май членове на Камарата на представителите обявиха проектите си да показват наредбите за импийчмънт на президента.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР