Лора Крумова смени името си Телевизионерката е сменила фамилията си. Доскоро

...
Лора Крумова смени името си
Телевизионерката е сменила фамилията си. Доскоро
Коментари Харесай

Какви тайни скри: Или защо Лора Крумова си смени името, без да е омъжена!

Лора Крумова смени името си

Телевизионерката е сменила семейството си. Доскоро тя се подвизаваше и стана известна с Крумова, само че неотдавна към този момент е Георгиева. Това е формалната й фамилия, а Крумова е нейното бащино име.

Повече от двадесет години водещата тя бе Крумова, само че в този момент изненадващо направи тази рокада. Тя не се е омъжила за бащата на двете си деца, чието име е Сотир Марков. Ако бе взела семейството на мъжа до себе си, би трябвало да се прекръсти на Маркова.

Лора Крумова подхванала тази крачка, с цел да избегне непотребното любознание и да остане тайно в обществените мрежи, с цел да не се излага на показ персоналния й живот.

И да не се навира в очите на интернет потребителите, които са привикнали да я разпознават с тази фамилия, доверяват нейни сътрудници.

Много известни персони са подхванали този защитен ход.Така е постъпила и естрадната прима Лили Иванова, която по паспорт се споделя Лиляна Петрова.Преди време певицата сменя семейството си по легален път.

Нона Йотова, също скри рожденото си име, до момента в който не стана народен представител от Българска социалистическа партия. Тогава стана ясно, че то е било Нонка, само че тя отхвърля да се показва с него.

Чалга гилдията също сменя поголовно рождените си имена по правосъден път. Така Преслава е била Петя, Емануела-Емилия, Джена-Десислава.

Инфо: Ретро

Тагове: Лора Крумова Лора Георгиева смяна на име Лили Иванова Преслава Джена Емануела певици
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР