Лора Крумова разказа ярките си спомени от работата си с

...
Лора Крумова разказа ярките си спомени от работата си с
Коментари Харесай

Лора Крумова: Бях адреналинката на Коритаров, а Милен беше градски келеш, но от най-хубавите

Лора Крумова описа ярките си мемоари от работата си с две от легендите на телевизионната ни публицистика - Георги Коритаров и Милен Цветков. Водещата разкри ребром и хубавите, и неприятните страни и на двамата в подкаст по случай 30 години Нова телевизия.

Крумова се пошегува, че е била поставена като „ адреналинка ” на Коритаров. Тя съобщи, че в професионален проект с него не са се сработили. „ Не ми пазеше гърба ”, сподели водещата. Двамата обаче намерели обща основа за връзките си в хумора.

„ Обожавах възприятието му за комизъм, а и той самия изглеждаше малко комично ”, сподели тя за Коритаров.

„ Когато махнаха Коритаров, Милен пристигна като капитана на кораба, като Джак Спароу и сподели „ веднага ще ви покажа по какъв начин се прави. Него го заобичах “, това описа Лора Крумова за Милен Цветков. Тя дефинира незабравимия водещ като „ градски келеш “.

„ Градски келеш от най-хубавите, с полезности и подготвен да води бикти. Той не започваше с загрявка диалозите, той към този момент беше загрял ”, изясни емблемата на Нова телевизия.

„ Ако Жоро ме научи да проучвам нещата в дълбочина, Милен ми се подиграваше, че желая да съм сериозна журналистка, до момента в който не започнахме за живеем в ефир “, изясни Лора Крумова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР