Лора Крумова отново ще бъде в стихията си от септември

...
Лора Крумова отново ще бъде в стихията си от септември
Коментари Харесай

Лора Крумова се завръща в ефир в брутален дуел със Светослав Иванов

Лора Крумова още веднъж ще бъде в стихията си от септември – най-свидната ефирна партньорка на незабравимия Георги Коритаров ще се изправи против Светослав Иванов.

Журналистката, която дълго беше в отпуск по майчинство, а по-късно се принуди да заработва като зам. основен редактор в „ Шоуто на Николаос Цитиридис”, най-вероятно поема „ Неделята на Нова”. Така тя влиза в директна конкуренция със Светослав Иванов с неговите „ 120 минути” по Би Ти Ви.

Припомняме, че слухът точно за възможния трансфер на Иванов в Нова стресна Мая Костадинова и тя напусна „ Неделята на Нова” за негативно време, без да предизвести сътрудниците си. За да избави публицистично-обзорното предаване, пред камерите застана продуцентът му Симеон Белев, написа blitz.bg.

От Би Ти Ви към този момент оповестиха, че разумно се разделят с Лора Крумова, защото с качването напълно онлайн на шоуто на Нико, " засиленият му комичен звук и по-динамичният мултиплатформен формат не са в нейния жанр ".

Сега Лора се канела да осъществя гръмотевично завръщане, с цел да потвърди, че макар паузата от четири години, не е изгубила рефлексите си и още веднъж може да свети с умения и знания.

Междувременно русокоската е на свирепа диета, с цел да се отърве от килограмите, насъбрани около пандемията и работата зад кадър при Цитиридис. Преди да излезе по майчинство с щерка си Мина, Крумова бе водеща на " Събуди се ", където мястото ѝ зае Мартина Ганчева. Преди това Лора водеше дружно с приятелката си Галя Щърбева несъществуващата към този момент " Комбина”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР