Лора Крумова обиждана на кит и тюлен от зрителите! Едно от

...
Лора Крумова обиждана на кит и тюлен от зрителите!
Едно от
Коментари Харесай

Омагьосан кръг: Лора Крумова реве, че е 100 кила, но не спира да яде!

Лора Крумова обиждана на кит и тюлен от феновете!
Едно от лицата на Нова ТВ – Лора Крумова е влезнала в обаян кръг и не може или не желае да се измъкне оттова. Колеги на водещата разкриха под сурдинка, че с нея е все по-трудно да се приказва, тъй като постоянно изпада в кофти настроения. За това си има причина и тя се споделя наднормено тегло.
 Лора Крумова
Лора Крумова би трябвало да се вземе в ръце, одумват я и сътрудници

Лора непрекъснато четяла мнения на фенове в мрежата по отношение на визията си, а знаем, че хората неведнъж не са склонни да си мерят приказките. Сравняват я с тюлен, кит, матрьошка, лелка и какво ли не, което удряло грубо по егото на водещата.

Лора е на 42 години, само че поради килата й дават много повече. Най-големият удар беше изявлението й с Камелия, която трансферира 50-така, само че публиката я разгласи за щерка на „леля си Лора“. Това преляло чашата на търпението и Крумова рухнала.

Лора беше съумяла да се повтали малко след появяването на сина си, макар че за стройно телосложение при нея в никакъв случай не е можело да се приказва. След раждането на дъщеря й обаче ситуацията излезе от надзор и тя закова кантара на стоте.

Наскоро папараци я уловиха да се качва в остарялата си кола като влиза вътре тежко и постепенно, а след това й се постанова да гълта корема си, с цел да не опира във кормилото, написа Уикенд.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР