Лора Крумова, която си тръгна от Би Ти Ви преди

...
Лора Крумова, която си тръгна от Би Ти Ви преди
Коментари Харесай

Лора Крумова позорно изгонена от bTV

Лора Крумова, която си потегли от Би Ти Ви преди два месеца, не е напуснала по лично предпочитание, а е била уволнена и то без никакви пропуски в работата си, настояват хора от телевизионните среди. Емблематичната водеща изкара една година като зам.-главен редактор на „ Шоуто на Николаос Цитиридис”. Но откакто тази пролет то бе кратко от един час на половин, й съобщили, че в него към този момент няма работа за нея.

Според настоящата клевета, програмният шеф на Би Ти Ви – Христо Хаджитанев, решил, че Лора Крумова не разполага с професионален опит за заеманата от нея служба. Тя е работела като зам.-главен редактор на занимателно вечерно шоу, а целият й трудов стаж е обвързван с новините и настоящите излъчвания. Когато я взели на работа, концепцията била в шоуто на Цитиридис да има освен смехории, само че и по-задълбочени изявленията, като в това време да се разясняват и настоящи тематики. Но с времето станало ясно, че тази формула не върви и не се възприемала добре от феновете. В търсене на висок рейтинг, който по този начин и не съумяват да реализират, в предаването от ден на ден залагат на занимателната част, като понижават настоящата. Идеята за тази смяна била персонално на шефа Хаджитанев, който е взел участие в правенето на концепцията за шоуто, преди да стане началник.

Според хора от Би Ти Ви, Лора Крумова не е била изгонена непосредствено. Нещата обаче й били показани по подобен метод, че да няма различен избор, с изключение на да си тръгне. На известната журналистка било обяснено, че предаването, в което работи, трансформира фрапантно формата си. Заради това на самата нея към този момент няма да й бъде забавно да работи в него. Говори се също по този начин, че и заплатите са били орязани в сходство с времетраенето – на половина. Популярната водеща нямала какво друго да направи, с изключение на да си събере багажа и да си тръгне.

Според слуховете, тя към този момент е приела да се върне на предходното си работно място – Нова телевизия. В нейната кариера към този момент има сходен случай, единствено че с противоположен знак. След като преди години стана първата водеща на предаването „ Тази събота и неделя”, тя забременя и през 2013 година роди сина си Явор. Вместо обаче да се върне в Би Ти Ви след майчинството, отиде в Нова, където на процедура е предходна по-голямата част от кариерата й. Преди 3 години, към този момент като чиновник на Нова тв, журналистката роди щерка си Мина. След майчинството стартира работа в Би Ти Ви, само че ето, че още веднъж се завръща при конкуренцията, писа Уикенд.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР