Лора Крумова изпитва трудности в майчинството, тъй като Сотир го

...
Лора Крумова изпитва трудности в майчинството, тъй като Сотир го
Коментари Харесай

Голям проблем мъчи Лора Крумова, вижте какво се случва

Лора Крумова изпитва компликации в майчинството, защото Сотир го няма при нея и не може да й оказва помощ, написа HotArena. Тв водещата, която роди второто си дете през септември предходната година, е принудена сама да отглежда сина си и щерка си.
Близки до журналистката издават, че още при започване на зимата половинката й Сотир, който през лятото е преподавател по сърф на къмпинг „ Градина “ си хванал багажа и отпътувал за Банско. Там през студените месеци си изкарвал хляба като инструктор по ски и сноуборд на пистите в курорта, писа „ Ретро “.

Откакто я изоставил с децата, двамата не се били виждали, тъй като потокът от туристи не секвал и Сотир не можел да се прибере до София. Общувал с жена си единствено по телефона и не можел да й оказва помощ по никакъв различен метод с изключение на финансово.

За поддръжка в грижите за децата Лора разчитала на роднините си и пуснала сина си Явор на градина, с цел да има повече време.

Крумова към момента не е коментирала информацията, че е уволнена от Нова телевизия. Навсякъде се тръби, че нейната заместничка Мартина Ганчева ще остане за непрекъснато, защото натрупа по-висок рейтинг от предшественицата си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР