Лора Караджова обяви, че участието й във „ВИП Брадър” е

...
Лора Караджова обяви, че участието й във „ВИП Брадър” е
Коментари Харесай

Лора Караджова: Трябваше да вляза в Брадъра с татко

Лора Караджова разгласи, че присъединяване й във „ ВИП Брадър” е трябвало да се случи дружно с нейния татко Данчо Караджов. Китаристът на „ Сигнал” обаче отказал. „ Когато поканиха мен, поканиха и него, желаеха да влезем дружно, единствено че той отхвърли. След като излязох от формата обаче, татко ми ми сподели, че би живял доста умерено в Къщата. От думите му ми стана ясно, че може би някой ден има късмет да стане част от този формат, само че като цяло не мисля, че ще се усеща добре в него. Лично аз не бих го посъветвала, най-много поради игрите, свързани с физическата устойчивост.”, споделя певицата пред вестник "Шоу ".



Тя намира успеха на Наско Колев за изцяло закономерна: „ Възпитано момче е. Талантлив, трудолюбив. Джентълмен. Не съм видяла неприятно от него”, разяснява някогашната съквартиранта. Най-щастливият миг за нея от шоуто бил, когато при нея пристигна на посетители настоящето й гадже, а най-лошият-когато Кулагин развалил тортата на рождения ден на щерка й. Лора се надява любовта й с диджея Марсел Рохас да продължи. Двамата с щерка й се разбирали прелестно.

Лора не пести рецензии и към Папи Ханс, който упреква в двуличие: „ Уж от самото начало бяхме доста близки с Папи, само че най-после в него очевидно се отключи някакъв боязън от конкуренция. Не можах да схвана какво му се случва. Когато излязох, дори гледах едно видео, в което аз и Петко си приказваме и аз му запявам нещо. Папи се подразни и на това. В същото време той е индивидът, който не спря да вие от самото начало?! Аз в никакъв случай не му направих никаква забележка, дори му се радвах. Също по този начин му беше доста смешна реакцията и при онази прословута задача с тоалетната, в която Мира и Божана трябваше да познават отговори. Папи просто прекали! Ок, кажи го един път, два пъти, обиди се за малко, в случай че щеш, само че пет дни да си като посърнал и то последните дни, не е нормално”.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР