Лора Иванова ръководи българския офис на SoftwareONE от две години

...
Лора Иванова ръководи българския офис на SoftwareONE от две години
Коментари Харесай

Лора Иванова, изпълнителен директор на „SoftwareONE България“

Лора Иванова управлява българския офис на SoftwareONE от две години и споделя, че измежду основните умения на виновен бизнес водач откроява адаптивността, увереността и смирението. „ Особено обичано ми е последното от изброените – то постоянно оказва помощ да се държиш крепко стъпил на земята и ти дава подтик за развиване и целенасоченост. “

Швейцарската софтуерна компания SoftwareONE е водещ снабдител на решения в областта на цифровата промяна, разбора и потреблението на облачни услуги и софтуерни активи, решенията за сигурност, модернизацията и ръководството на сериозни приложения. Компанията, показана в 90 страни по света, има над 7500 софтуерни производители в своето портфолио и е един от най-големите сътрудници на Microsoft, AWS, VMware, Veeam, SAP, Oracle и други

Успоредно с бурното разгръщане на компанията в световен мащаб Лора Иванова споделя, че SoftwareONE от ден на ден обръща внимание на положителните дела в съответните страни. „ Нашите дела подчертават върху стратегии за повишение на квалификацията, материалните тласъци, грижата за здравето и сигурността на екипа, както и създаването на планове, свързани с запазване на околната среда и разнообразни районни благотворителни начинания в областта на опазването на здравето и образованието. “

Q&A

Проф. доктор Иво Петров:

- Каква е тайната съставна част за построяването и ръководството на добре работещ и обединен екип?

- За мен главните предпоставки за един сполучлив екип са общата цел, доверието, отворената връзка и персоналната отговорност на всеки от тима. Това е гаранцията за реализиране на триумф и превъзмогване на компликациите, разликите и слабостите.

- Доколко е значимо една компания да бъде обществено ангажирана и да поддържа планове за богатството на обществото?

- В чисто човешки аспект това приближава компанията до сърцата на хората, ангажира ги прочувствено, даже те в никакъв случай да не са употребявали нейните артикули или услуги. В учредителен аспект тези действия предизвикват корпоративната обществена отговорност и работят в интерес на позитивния обществен облик на компанията, увеличавайки нейното въздействие.

Емил Нешев:

- Смятате ли, че в бизнеса, който ръководите, водещи могат да бъдат страстите ви?

- По-скоро бих споделила, че водещо е равнището на прочувствената просветеност. В всекидневието се сблъсквам с редица провокации, работим с разнообразни клиенти и сътрудници. Тук контролът на страстите е от основно значение както за моето показване, по този начин и за представянето на екипа.

Стефан Иванов:

- Кой е съветът, който най-вече обичате да давате?

- Не обичам и заобикалям да давам препоръки, в случай че не са потърсени от индивида насреща. В професионално отношение обаче все по-често се постанова да напомням хората към себе си какъв брой е значимо да се грижим за салдото работа – персонален живот, да намираме време за дейна отмора и презареждане, за фамилията, приятелите, заниманията, качествената храна, придвижването и приятните страсти. От години тематиката за „ прегарянето “ е необятно дискутирана в обществото и всички би трябвало да обърнем съществено внимание на предварителната защита против професионалното привършване.

Владимир Ампов – Графа:

- Какви са критериите ви за положителни дела, зад които да застанете?

- В момента работим в две посоки – за хората в организацията и за дела с публично значение. Като по-конкретен образец мога да дам програмата ни за наемане и развиване на сътрудници с увреждания или медицински болести, както и самодейността да засаждаме по едно дърво за всеки нов чиновник на избрани места по света. Убедена съм, че през идната година ще използван сходни положителни практики и у нас.

Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР