Лора Инджова влиза в пряк сблъсък с доскорошната си екранна

...
Лора Инджова влиза в пряк сблъсък с доскорошната си екранна
Коментари Харесай

Сензационна рокада в тв ефира! Лора Инджова влиза в пряк сблъсък с Виктор Николаев

 Лора Инджова влиза в директен конфликт с досегашната си екранна половинка Виктор Николаев. Красавицата, която до неотдавна водеше " Здравей, България " към този момент ще бъде част от сходен план на медията, само че в " Нова Нюз ". 

През есенния сезон Нова Броудкастинг Груп ще предложи на българската телевизионна публика нов утринен блок - " Твоят ден “.

Той ще се излъчва всеки работен ден от 8:00 до 11:00 часа по NOVA NEWS. Водещата с богат опит в утринните формати Лора Инджова ще даде старт на предаването на 13-и септември.

Тя ще показва на феновете на осведомителния канал общественозначимите тематики от деня с настоящи събеседници в студиото и  директни включвания на кореспондентите на медията от страната и чужбина. " Твоят ден “ ще отделя повече време за спорт, просвета, всемирски вести и времето, а всеки петък известни персони и водачи на мнение ще обобщават и проучват значимите вести от седмицата.

" Създаването на утринния блок " Твоят ден “ е разумна стъпка в развиването на осведомителния канал на Нова Броудкастинг Груп. Пожелавам триумф на Лора и на целия екип на предаването “ - разяснява Илия Дафов, основен продуцент " Новини и настоящи излъчвания “ в Нова Броудкастинг Груп. 

" Изключително съм щастлива да бъда част от новия утринен блок на NOVA NEWS. Предаването има превъзходен екип от експерти, с които обещаваме бърза информация, динамичност и ведро въодушевление. Заедно с публицистите на медията, ще осведомяваме феновете за горещите тематики от деня – както от България, по този начин и от света “, показа водещата на " Твоят ден “.

Лора Инджова е позната на феновете като кореспондент на Новините на NOVA и водеща на утринния блок  " Здравей, България “. Тя се причислява към медията през 2018 година. Преди това е била водеща на утринните осведомителни блокове на телевизия Европа и телевизия Bulgaria ON AIR.

Като кореспондент е отразявала както политически, по този начин и обществени тематики, в това число и бежанската рецесия в Прешево, Сърбия през лятото на 2015 година. Автор е на редица документални материали за  " Темата на NOVA “, посветени на общественото предприемачество, демографската рецесия, живота в изискванията на Ковид пандемията и други. 

Лора Инджова е магистър по право от Великотърновския университет " Св. св. Кирил и Методий “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР