Лора е оплела в мрежите си перспективен милионер, който е

...
Лора е оплела в мрежите си перспективен милионер, който е
Коментари Харесай

Още Никой Не Знае! Най-Известната Българска Тв Водеща Ожени Дъщерята Едва На 18, Но Дръжте Се, Снимки! Женихът Е Самият

Лора е оплела в мрежите си перспективен милионер, който е от богато семейство. Въпреки огромните му благоприятни условия, щерката на Мира Добрева се е появила на сватбата си с роклята от абитуриентския си бал предходната година. Тя приключи елитно частно школо, а месеци по-късно скъса с моминството.

Венчавката се е състояла в Кюстендил и по тази причина и не се е разшумяло по този начин около нея. А и Мира Добрева си мълчи и на никого не се е похвалила, че се р уредила с много състоятелен шурей. Тя не просто нямала нищо срещу щерка й да мине под венчилото на тази нежна възраст, а даже била основател на концепцията. После по какъв начин да не се чуди човек дали не е брак по сметка…



Все отново, младоженката Лора показа фрагменти от щастливото събитие в обществените мрежи. Чаровницата също няма терзания, че като майка си ще се разведе, тъй като е сигурна, че е намерила любовта на живота си. повече информация за брачна половинка й на този стадий няма. А най-любопитно сигурно е какъв брой им е възрастовата разлика и има ли по-специална връзка сред неговото и нейното семейство, написа hotarena.net.



Зетят на Мира Добрева не разчита единствено на парите на мама и тате, само че гледа да построи и своето блестящо бъдеще. Той е приключил Американския лицей и крачи решително нагоре към върха. Е, несъмнено, обича да се глези с мощни коли и скъпи празненства. Но едва ли Лора се е омъжила за него поради това, нали?!
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР