Лондонското Сохо, отразява шефът на Sony Music Роб Стрингър, се

...
Лондонското Сохо, отразява шефът на Sony Music Роб Стрингър, се
Коментари Харесай

Шефът на Sony Music Роб Стрингър: „Искаме на изпълнителя да бъде платено“

Лондонското Сохо, отразява шефът на Sony Music Роб Стрингър, се е трансформирало от дните си като младеж на A&R, прекарващ разгулен следобеди във към този момент изчезнали питейни заведения и клубове.

Срещаме се в Dean Street Townhouse, ресторант, открит от неговия другар и създател на Soho House Ник Джоунс. Сервира нещо като шикозно ядене в кръчмата, чиято цена е под лимитите на разноските за хора, които желаят да прекарват повече време в злословия, в сравнение с в мислене за поръчките си за храна.

Стрингър си спомня, че е играл в съда с групи като Manic Street Preachers в близкият, и по сходен метод loucho, Groucho Club по време на постоянно нестабилната пищност на Cool Britannia през 90-те години. Но дните му на рокендрол, сходно на остарялото Сохо, от дълго време са отминали. Бързо откриваме, че бирите няма да бъдат част от днешните разноски, а кока-колите са съответно поръчани.

Клубният ресторант в Уест Енд потвърждава спокойна конюнктура за полемика за това, което е „ много интензивна глава “ за индус...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР