Лондонският театър Олд Вик“ съобщи, че е получил 20 персонални

...
Лондонският театър Олд Вик“ съобщи, че е получил 20 персонални
Коментари Харесай

„Олд Вик“ е получил 20 оплаквания за непристойно поведение срещу Кевин Спейси


Лондонският спектакъл „ Олд Вик “ заяви, че е получил 20 лични недоволства за непочтено държание против артиста Кевин Спейси, който в продължение на 11 години работи там като режисьор, оповестява Би Би Си.

Според пострадалите те са се чувствали неспособни да изразят терзанията си, а самият Спейси е работил, без да му бъде повдигната задоволителна отговорност.

Прочутият лондонски спектакъл показва, че „ същински се извинява “ за това, че неговото управление не е съумяло да сътвори среда или просвета, където хората да могат да приказват намерено.

Това са следващите обвинявания против Спейси за полов тормоз и принуждение. Първи недоволство против артиста направи неговият сътрудник Антъни Рап в края на октомври. Според него Спейси му е упражнил полов тормоз, когато е бил едвам 14-годишен.

Ден след недоволството Рап „ Олд Вик “ провежда развой по събирането на тъжби против Спейси от чиновници на театъра.

В същото време на 3 ноември английската полиция удостовери, че води следствие за хипотетично нахлуване на Спейси от 2008 година

Междувременно няколко други мъже и една жена са се оплакали от полово посягане или тормоз от страна на артиста. Телевизионната водеща Хедър Ънру разгласи на конференция, че артистът е упражнил полово принуждение против сина й, когато той е бил 18-годишен. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР