Лондонската полиция съобщи, че две жени са станали жертви на

...
Лондонската полиция съобщи, че две жени са станали жертви на
Коментари Харесай

Сексуални посегателства в Лондон на опашката за поклонение пред покойната Елизабет Втора

Лондонската полиция заяви, че две дами са станали жертви на полови похищения, до момента в който са чакали на опашка, с цел да отдадат респект на починалата кралица Елизабет Втора, съобщи Ройтерс. Те са били нападнати в градинка, в която е имало и други жители, пристигнали на поклонението, а причинителят е арестуван и против него към този момент има повдигнати обвинявания. 
Всичко по тематиката: Смъртта на кралица Елизабет II и новият престолонаследник 143
През последните три дни в Лондон се изви опашка от десетки хиляди жители, искащи да се простят с английска кралица, чиито тленни остатъци ще останат в постройката на английския парламент до понеделник. 

Силите на реда споделиха, че през вчерашния ден деветнайсет годишен юноша на име Адио Адешине е бил изправен пред Уестминстърския магистратски съд, откакто против него са били повдигнати две обвинявания в нарушавания на заповед за попречване на полови похищения.

" Както са видели хората на опашката, полицейските чиновници са били разполагаем, реагирали са неотложно и са арестували мъжа ", съобщи представител на лондонската полиция. Той увери, че силите на реда ще продължат да подсигуряват сигурността на жителите, които желаят да се сбогуват за последно с Елизабет Втора. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР