Лондонската полиция приключи разследването на смъртта на повече от 400

...
Лондонската полиция приключи разследването на смъртта на повече от 400
Коментари Харесай

Разкриха мистерия с убийствата на над 400 котки

Лондонската полиция завърши следствието на гибелта на повече от 400 котки за последните три години, съобщи Военновъздушни сили.
През цялото това време главната версия беше, че става дума за сериен палач на котки, само че действителността се оказа надалеч по-прозаична.
След осъществени 25 аутопсии, стана ясно, че смъртните случаи не са дело на " човешки фактор ". Според Скотланд Ярд котките са жертви на автомобилни произшествия и на физически спорове със личните си събратя. В следствие труповете са ставали храна на лисици, съобщи БГНЕС.
Полицията оповестява, че закрива следствието и отсега нататък няма да проверява сигнали за починали котки. От полицейското ръководство в Кройдън подчертаха, че всеки един от над 400-те сигнала е бил обсъждан съществено, което е лишило обилни запаси. От записи на охранителни камери е станало ясно, че телата на умрелите котки са били в следствие раздрани от лисици.
Полицията изрази вяра, че доброволците и феновете на животни, присъединили се в издирването на " серийния котешки палач ", към този момент ще могат да си отдъхнат.
Част от доброволците обаче не са съгласни с резултатите от следствието. Неправителствената организация Snarl, която първа притегли вниманието на обществото към случая с мистериозните убийства на котки и интензивно се включи в издирването на причинителя оповестиха, че има безапелационни доказателства, че точно човек е причинител на тези злодеяния.
Независимо от аргументите, гибелта на домашните им любимци постоянно се отразява извънредно тежко на притежателите им. Един подобен притежател, Наоми, която разкрила край пътя обезглавеното тяло на котката си Айви, е получила припадък на меланхолия и безпокойствие и е трябвало да вземе триседмичен отпуск от работа. Наоми дълго време е била измъчвана от кошмари и бодърствуване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР