Лондонската компания Notjust Clothing създаде два пуловера, които ще зарадват

...
Лондонската компания Notjust Clothing създаде два пуловера, които ще зарадват
Коментари Харесай

Увековечиха лика на кралица Елизабет II на коледен пуловер

Лондонската компания Notjust Clothing сътвори два пуловера, които ще зарадват почитателите на кралското семейство в листата с дарове на британците тази година.

Коледният подбор включва възпоменателен пуловер с лика на кралица Елизабет II (44 долара), както и празничен вид на емблематичния пуловер на принцеса Даяна с черна овца (44 долара), като и двата са създадени в Обединеното кралство.

Черният пуловер в чест на починалия монарх е с бяла илюстрация на младата кралица Елизабет, която носи тиарата си, дружно с рисунка на снежинки и думите " Весела Коледа ". На гърба на пуловера е изписано " 1926 - 2022 " над празнично Корги, носещо коледна шапка, и посланието " Благодаря ви за всичко, мадам ".

Queen Elizabeth II immortalized on Christmas sweater
— Page Six (@PageSix)

За почитателите на Даяна Notjust е употребявал като първообраз известният пуловер с черна овца на починалата принцеса на Уелс и му е придал коледен тип, като е заменил овцете с празнични елени.

Bought my mom the Princess Diana black sheep sweater as an early Christmas gift. Her excitement was boundless.
— christian shockley (@chrisrshockley)

Пуловерите са направени от акрилна прежда , създадена от рециклирани боклуци, и съгласно марката половината от приходите ще отидат за благотворителните организации за юношески спорт Football Beyond Borders и Bloomsbury Football.

Представител на марката - която от 2017 година насам е събрала п овече от 100 000 $ за щедрост - съобщи, че Notjust е избрала да помогне на организации, които " употребяват силата на футбола, с цел да трансформират живота на младежите ", въодушевени от тазгодишното Световно състезание по футбол.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР