Лондонската клиника започна спешно разследване, след като се съобщава, че

...
Лондонската клиника започна спешно разследване, след като се съобщава, че
Коментари Харесай

Проучване на медицинските досиета на Кейт Мидълтън: решителният отговор от 8 думи на кралското семейство на твърденията на персонала

Лондонската клиника стартира незабавно следствие, откакто се оповестява, че личният състав се е опитал да прегледа персоналните медицински досиета на Кейт, до момента в който тя се възвръща от интервенция.

Шефовете на първокласната болница на Харли Стрийт потвърдиха пред Mirror, че са почнали следствие, откакто се твърди, че най-малко един член на личния състав е бил хванат, пробвайки се да получи достъп до бележките на 42-годишния мъж.

Съобщава се, че евентуалното нарушение на поверителността на пациентите е „ шокирало “ личния състав в болничното заведение, която си е построила известност за дискретно лекуване на кралски особи по време на потребност.

Това включва крал Чарлз, който претърпя интервенция за незлокачествен напредък на простатата там по-рано тази година преди диагнозата рак. Смята се, че принцесата на Уелс е била известена за хипотетичния случай, обвързван с нейните файлове - и дворецът Кенсингтън е избрал да отговори на обвиняването с деликатно дефинирано изказване от осем думи.

Дворецът К...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР