Лондонска компания разреши на своите служители да си вземат болничен

...
Лондонска компания разреши на своите служители да си вземат болничен
Коментари Харесай

Компания разреши на служителите си да вземат болничен за махмурлук

Лондонска компания позволи на своите чиновници да си вземат болничен ден след бурна пиянска нощ, написа Мирър. Това се прави за да се излекуват от махмурлука и да дойдат на работа на идващия ден бодри и способни за работа. " На нашите чиновници повече няма да им се постанова да си измислят, че са хванали " някакъв гнусен вирус " за 24 часа, нито пък да си преправят гласа, когато се обаждат по телефона. Достатъчно е единствено да кажат на шефовете си какво фактически се е случило, " споделят от управлението на Dice.

Всичко, което е нужно била да изпратят на директния си шеф текстово известие с емотикон, който показва " бира ", " болен " или " музика ", с цел да знае какво се е случило.

По този метод компанията, която се занимава с продажба на електронни билети за концерти, желае да подтикне своите чиновници да се възползват пълноценно от лондонската музикална сцена, както и от неизбежното напиване, което постоянно следва след концерт.

" Музиката е в кръвта на целия ни екип, а някои от най-големите контракти се подписват точно по време на и след концертите, " споделя Фил Хачен, притежателят на Dice.

Служителите имат право да си вземат болничен поради махмурлук четири пъти в годината.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР