Лондон въвежда нов пакет от санкции срещу Русия и Беларус,

...
Лондон въвежда нов пакет от санкции срещу Русия и Беларус,
Коментари Харесай

Великобритания въведе нови санкции за втората годишнина от войната в Украйна

Лондон вкарва нов пакет от наказания против Русия и Беларус , който съответствува с втората годишнина от съветската инвазия в Украйна, се споделя в изказване на английското външно министерство, представено от Би Би Си.

В санкционния лист са добавени 52 физически и юридически лица. Новите наказания са ориентирани към производители на муниции, компании за електроника и компании, търгуващи с диаманти и нефт.

" Днешните ограничения ще подкопаят способността на (руския президент Владимир) Путин да достави своята войска с високотехнологично съоръжение и по този начин нужни оръжия и ще му попречат да усили бюджета си за защита ", сподели външният министър Дейвид Камерън.

По-специално, в санкционния лист попаднаха генералният шеф на най-големия съветски производител на диаманти " Алроса " Павел Мариничев и ръководителят на борда на шефовете на металургичната компания " Мечел " Игор Зюзин.

Санкции бяха наложени против Пермския барутен цех, плана Arctic LNG 2 и неговия шеф Олег Карпушин, както и против топ мениджърите на " Новатек ".
 Европейски Съюз утвърди 13-ия пакет от наказания против Русия
Европейски Съюз утвърди 13-ия пакет от наказания против Русия

Той ще бъде публично признат за втората годишнина от началото на войната в Украйна
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР