Лондон. В Лондон се провежда петата по рода си конференция

...
Лондон. В Лондон се провежда петата по рода си конференция
Коментари Харесай

„Точка“ : Еди Рама прикова погледите в Лондон с екстравагантния си вид

Лондон. В Лондон се организира петата по рода си конференция за Западните Балкани, проведена под егидата на премиера на Обединеното кралство Тереза Мей в границите на „ Берлинския развой “, членки на който са пет страни от Европейския съюз (Германия, Австрия, Франция, Италия и Англия, Словения взе участие като наблюдател) и шестте страни от Западните Балкани - Македония, Сърбия, Косово, Черна гора, Босна и Херцеговина, Албания. Министър-председателят на последната и този път прикова всички погледи в английската столица с екстравагантния си тип, разяснява македонската електронна медия „ Точка “ .
И на тази среща на върха Еди Рама реши да бъде най-забележителния и колкото и съществено да е събитието, албанският министър председател избра „ аутфит “, за който целият свят ще приказва. Той добави строгия си мрачен костюм с… бели маратонки. Но тези, които наблюдават с интерес избора на облекла на министър-председателя на Албания, надали са сюрпризирани от дрескода му в Лондон.
предишния месец по време на първото междуправителствено съвещание на Черна гора и Албания, която се състоя в Шкодра, Рама още веднъж заложи на нехаен тип. Същото се случи и на срещата на върха на страните от Адриатическата харта в Подгорица, на панела за гражданско общество в границите на срещата на върха на Берлинската самодейност в Триест… и на още редица други значими политически събития.

Превод и редакция: Тереза Герова
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР