Лондон стана свидетел днес (23.08 б.р.) на серия от протести.

...
Лондон стана свидетел днес (23.08 б.р.) на серия от протести.
Коментари Харесай

Протести на природозащитници и антиваксъри в Лондон

Лондон стана очевидец през днешния ден (23.08 б.р.) на серия от митинги. Движението „ Бунт против заличаването “ блокира основно кръстовище в центъра на града, с цел да стачкува против държавните управления по целия свят, които подвеждат личните си хора. Група антиваксъри пък блокираха постройката на ITV News и обиждаха публицисти.

„ Бунт против заличаването “ сложи през днешния ден началото на серия от митинги, употребявайки като мотив 230-тата годишнина от революцията в Хаити с концепцията по какъв начин най-много бедните страни по света стават жертви на корпоративни ползи и след прясно оповестен отчет на Междуправителствената комисия по изменение на климата на Организация на обединените нации, в който се споделя, че човечеството е минало повратна точка с излъчванията на въглероден двуокис.

Активисти на придвижването се привързаха с вериги на натоварено кръстовище в региона на „ Ковънт Гардън “, издигната бе спонтанна платформа за речи под формата на розова маса.

По напълно различен мотив стотици блокираха постройката на ITV News, където се обитава и телевизионния „ Канал 4 “. Антиваксъри и последователи на тайни теории упрекнаха медиите, че прокламират въвеждането на имунизационни паспорти, които, съгласно тях, са несъвместими с английските полезности. Събралите се обиждаха публицисти, измежду които бе и известният водещ-ветеран на „ Канал 4 “ Джон Сноу.

По-късно полицията съумя да вкара ред като прочисти постройката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР