Лондон отново е на тръни. В британската столица една от

...
Лондон отново е на тръни. В британската столица една от
Коментари Харесай

Хаос след съмнения за стрелба в метростанция в Лондон

Лондон още веднъж е на тръни. В английската столица една от метростанциите беше евакуирана, съгласно спорни данни и някои от близките здания. Става дума за спирка " Оксфорд Съркъл " на подземната железница. От полицията удостоверяват за случай там.

В известието на органите на реда се предлага на жителите да заобикалят региона, а тези, които са там, да влязат в някоя от близките здания. Самата метростанция е краткотрайно затворена и евакуирана. Влаковете не са спрени, само че пропущат да стопират на " Оксфорд Съркъл ". На хората, които имат потребност да се придвижват с градски превоз до или от региона, се предлага да употребяват наземните транспортни средства.

Така и не излиза наяве каква е повода. Очевидци настояват, че в региона се е чула пукотевица. В същото време обаче от полицията към този момент не удостоверяват тази информация. В същото време обаче от " Скотланд Ярд " оповестяват, че в 16:38 ч. локално време (18:38 ч. българско) при униформените са постъпили няколко сигнала за пукотевица. " Полицията реагира на случая все едно е обвързван с тероризъм ", се споделя в известието на " Скотланд Ярд " в " Туитър ".

От полицията означават, че все още нямат данни за потърпевши при случая хора. Паралелно с това обаче няма данни къде тъкмо са били чути изстрели – в метростанцията или в региона.

Малко по-късно бе затворена и прилежащата метростанция " Бонд Стрийт ". Освен това в региона се намират и пожарни и коли за спешна помощ. По последни данни на BBC World към този момент полицията не е разкрила нищо в отцепения регион. В последна сметка регионът бе отворен малко преди 20:00 ч. локално време (21:00 ч. българско).
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР