Лондон обедини усилия с Tinder срещу COVID-19Потребителите във Великобритания ще

...
Лондон обедини усилия с Tinder срещу COVID-19Потребителите във Великобритания ще
Коментари Харесай

Ваксината достигна сайтовете за запознанства

Лондон сплоти старания с Tinder против COVID-19
Потребителите във Англия ще демонстрират дали са ваксинирани

Приложенията ще дават вътрешни бонуси

От понеделник тази седмица, най-популярните уеб сайтове и мобилни приложения за запознанства като Tinder, Hinge, Match, Badoo, Plenty of Fish, OurTime, Muzmatch и Bumble, на територията на Англия ще оферират на потребителите си да се отбелязват дали са имунизирани или не в търсенето на контакти.

Става въпрос за взаимна самодейност на държавното управление в Лондон и съответните обществени мрежи, за стимулиране на имунизирането за хората под 30-годишна възраст, което би трябвало да стартира в околните дни на Острова. Самите приложения ще дават вътрешни
бонуси на клиентите си, които са се записали като имунизирани. Според наскорошно изследване на социологическата организация YouGov, 31% от потребителите биха предпочели среща с някого, който е към този момент имунизиран, до момента в който 28 на 100 отхвърлят да поддържат връзка с неимунизиран човек. Потребителите на обществените мрежи, които са се записали за акцията ще виждат рекламни пана с мотото “Всеки ваксинсиран носи надежда” и ще могат в контактите си да употребяват тематични стикери, и “супер лайкове” в опитите си за привличане на сътрудник.

Най-засегната от ковид страна в Европа, Англия, регистрира над 128 000 умряли от болестта от началото на пандемията, като в същото време управляващите са съумели да слагат първа доза от ваксина на 40 млн. души и втора на 27 млн. Правителството на Борис Джонсън си е сложила за цел минимум една доза да е сложена на цялото население на Албиона над 18-годишна възраст до 31 юли.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР