Лондон. Бъркоу и Мей са на ръба на война за

...
Лондон. Бъркоу и Мей са на ръба на война за
Коментари Харесай

The Daily Express: Бъркоу и Мей на ръба на война за вота

Лондон. Бъркоу и Мей са на ръба на война за вота, Лора Куенсбърг разкрива клюки от Долната камара, оповестява The Daily Express .
Има възможност Тереза Мей и Джон Бъркоу да се изпокарат поради цялата парламентарна война, която се води към проектите на премиера да върне още веднъж в Уестминстър своята договорка по Брекзит за нов избор в Камарата на общините.
На три пъти Мей настоя пред депутати де гласоподават договорката й, или детайли от нея. И трите пъти Долната камара я отхвърли с огромно болшинство при всяко гласоподаване. Сега министър ръководителят на Англия, както се твърди, възнамерява четвърти избор, откакто депутатите на два пъти не съумяха да реализират цялостно болшинство, до момента в който гласоподаваха различните проекти. Председателят на Камарата на общините обаче, Джон Бъркоу, към този момент предизвести, че той няма да допусне избор за нейния план, в случай че той не е сензитивно изменен спрямо предлагането за договорка, което Мей даваше за гласоподаване в последните седмици.
В Туитър политическият редактор от БиБиСи Лора Куенсбърг написа: „ Слуховете тази заран (вторник – бел. ред.) дадоха на държавното управление ясно да разбере, че съгласно служителите от Камарата на общините Бъркоу няма да разреши държавното управление да се върне в Парламента със същата договорка, само че за нов избор.
“Един източник сподели, че това е „ ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ “ – с основни букви, НО от офиса на Председателя дадоха отговор „ Все още не е решено, да изчакаме и ще забележим “.
Тереза Мей минава през маратон от сесии на кабинета, където се пробва и пробива „ задънената улица “, наречена Брекзит.

Превод и редакция: Ивелина Ватова
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР