ЛОНДОН (AP) - В британската история тайната на здравето на

...
ЛОНДОН (AP) - В британската история тайната на здравето на
Коментари Харесай

Разкривайки рака си, Чарлз нарушава вековната кралска традиция. Но той споделя само толкова много

ЛОНДОН (AP) - В английската история тайната на здравето на монарха постоянно е била висша. Разкритието на двореца, че крал Чарлз III е бил диагностициран с рак, разруши тази дългогодишна традиция.

На фона на шока и благопожеланията, които последваха формалното изказване в понеделник, пристигна изненадата, че дворецът въобще е оповестил нещо. Наистина, невижданото обръщение беше нищожно с детайлности: 75-годишният Чарлз беше почнал лекуване за рак, който не беше назван, откакто беше диагностициран по време на скорошна коригираща процедура за увеличена простата. Кралят се отдръпва от публични отговорности, само че прави държавен бизнес по време на лекуването си, което ще получи като амбулаторен пациент, споделиха от двореца.

„ Кралят има рак “, разгласи лондонският „ Таймс “ в малко заглавие във вторник. Не беше като никой различен в английската история.

Никога не се оплаквайте, в никакъв случай не обяснявайте, както е известно да споделя починалата майка на Чарлз, кралица Елизабет II. Чарлз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР