ЛОНДОН (AP) — Спорният план на британското правителство да изпрати

...
ЛОНДОН (AP) — Спорният план на британското правителство да изпрати
Коментари Харесай

Британският правителствен наблюдател казва, че планът на Обединеното кралство за депортиране в Руанда може да струва близо 500 милиона паунда

ЛОНДОН (AP) — Спорният проект на английското държавно управление да изпрати някои търсещи леговище на еднопосочно пътешестване до Руанда може да коства близо половин милиард паунда, или към 630 милиона $, плюс стотици хиляди за всяко депортирано лице, се споделя в отчет от петък.

Докладът на Националната счете палата — публикуван по разпореждане на парламентарни комисии, които се оплакаха, че са в незнание по отношение на разноските на проекта — даде най-изчерпателната оценка на разноските до момента.

Консервативното държавно управление по-рано разкри единствено ангажимент от 290 милиона паунда (366 милиона долара), тъй че новите числа отвориха проекта за по-широко разглеждане от страна на критиците.

„ Тези числа разкриват изнудващата сметка, която данъкоплатецът ще би трябвало да заплати на държавното управление на Руанда за неработеща и нечовечна скица, която няма да възпре хората, търсещи протекция на нашите крайбрежия “, сподели Енвер Соломон, основен изпълнителен шеф на Съвета за бежанците.

Нито един търс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР