ЛОНДОН (AP) — Принц Уилям се върна към кралските задължения

...
ЛОНДОН (AP) — Принц Уилям се върна към кралските задължения
Коментари Харесай

Принц Уилям се връща към обществени задължения в момент, когато монархията на Обединеното кралство се нуждае от него повече от всякога

ЛОНДОН (AP) — Принц Уилям се върна към кралските отговорности в сряда за първи път, откогато татко му, крал Чарлз III, разгласи, че диагноза рак и брачната половинка му Кейт беше приета в болница за коремна интервенция.

Уилям извърши гала по инвеститура в замъка Уиндзор и участва на вечеря за набиране на средства за лондонската благотворителна организация Air Ambulance в сряда вечерта.

The 41-годишният престолонаследник краткотрайно се отдръпна от публични отговорности предишния месец, с цел да помогне в грижите за Кейт и децата им след интервенцията й за неразкрито заболяване. Принцесата на Уелс, някогашна Кейт Мидълтън, не се чака да възобнови публичните си отговорности до април.

Но диагностицираният рак на Чарлз по-рано тази седмица оказва спомагателен напън върху кралското семейство, като кралят стопира личните си обществени изяви, с цел да се концентрира върху лекуването и възобновяване. Докато получава лекуване за неуточнена форма на рак, Чарлз ще продължи да работи зад кулисите, като п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР