ЛОНДОН (AP) — Принц Хари постигна тактическа победа в битките

...
ЛОНДОН (AP) — Принц Хари постигна тактическа победа в битките
Коментари Харесай

Принц Хари се оправя да използва ключови доказателства в делото за хакване на телефон срещу издателя на Daily Mail

ЛОНДОН (AP) — Принц Хари реализира тактическа победа в борбите си с английските таблоиди в петък, когато държавни министри споделиха, че може да употребява поверителни документи, които демонстрират заплащания от издателя на Daily Mail на частни детективи, за които се твърди, че са подслушвали него и няколко известни персони.

Херцогът на Съсекс, Елтън Джон, Елизабет Хърли и други настояват, че Associated Newspapers Ltd. е хакнала техните телефони или употребява други противозаконни средства, като подслушване и друго електронно наблюдаване, с цел да ги шпионира.

Съдията Матю Никлин през ноември отхвърли напъните на вестниците да изхвърлят случая, само че решението му също нанесе удар на Хари и останалите.

Книги, показващи заплащания на частни лица, които са били изтекли до правния екип на Хари от държавно следствие на телефонни хакери, можеха да се употребяват единствено с разрешението на вестниците или със заповед на съдията, който ръководеше следствието от 2011-12 година, или държавното управление...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР