ЛОНДОН (АП) — Позицията на Рой Ходжсън в Кристъл Палас

...
ЛОНДОН (АП) — Позицията на Рой Ходжсън в Кристъл Палас
Коментари Харесай

Ходжсън умолява суровите фенове след загубата на Палас. Нюкасъл се събира за равенство 4-4 срещу Лутън

ЛОНДОН (АП) — Позицията на Рой Ходжсън в Кристъл Палас наподобява все по-нестабилна след следващия слаб резултат и последната демонстрация на яд и отчаяние от почитателите на клуба в събота.

Загубата с 4-1 от противника Брайтън във Висшата лига стана още по-лоша, като видяхме звездния състезател Майкъл Олисе да накуцва единствено осем минути след влизането си като запаса, последователите издигнаха различен банер, протестиращ против управлението на клуба и някои от играчите по-късно размениха думи с гневните почитатели след последния съдийски сигнал.

76-годишният Ходжсън може би не се хареса повече на почитателите след мача, като зае страната на съсобственика и ръководител на Palace Стив Париш.

„ Мисля, че е жестоко, мисля, че е неверно “, сподели мениджърът на Палас за митингите, които започнаха по време на мача с 5-0 против Арсенал преди две седмици. „ Разбираме, че почитателите са недоволни, победихме тежко в Арсенал и дойдохме тук, а нашите почитатели чакаха да спечелим мача и загубихме с 4-1. Би било...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР