ЛОНДОН (АП) — Най-дългата планирана стачка в историята на финансираната

...
ЛОНДОН (АП) — Най-дългата планирана стачка в историята на финансираната
Коментари Харесай

Стачкуващите лекари в Англия се карат с болниците заради призиви да се върнат на работа

ЛОНДОН (АП) — Най-дългата планувана стачка в историята на финансираната от страната Национална здравна работа на Англия навлезе във втория си ден от шест в четвъртък с лекари в Англия в спор с лечебни заведения поради молби някои да изоставен колоната, с цел да покрият незабавни потребности през един от най-натоварените интервали от годината.

Стачката е деветата, проведена от лекари в ранните стадии на кариерата си в малко повече от година на фона на все по-горчивия им спор за възнаграждение с държавното управление. Преди стачката бяха направени проекти за младши лекари, които образуват гръбнака на болничните и клиничните грижи, да се върнат на работа, в случай че лечебните заведения бъдат претрупани.

Британската здравна асоциация, синдикатът, който съставлява по-голямата част от към 75 000 стачкуващи лекари, се споразумя с мениджърите на NHS за система за по този начин наречените дерогации, при която младши лекари се връщат на работа при положение опасения за сигурността по отношение на незабавната помощ, като се чака лечебни заведения...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР