ЛОНДОН (AP) — Крал Чарлз III подчерта в четвъртък важността

...
ЛОНДОН (AP) — Крал Чарлз III подчерта в четвъртък важността
Коментари Харесай

Крал Чарлз подчертава значението на добротата, докато пропуска службата преди Великден на фона на лечението на рак

ЛОНДОН (AP) — Крал Чарлз III акцентира в четвъртък значимостта на другарството и деянията на грижа в записано известие, доставено до обичаен пред -Великденска църковна работа, която монархът пропусна, защото продължава да се подлага на лекуване от рак.

Кралица Камила представляваше брачна половинка си по време на Кралската Велика работа в катедралата Уорчестър, представяйки торбички със особено изсечени монети на хора, почитани за аудитория обслужване. Събитието се организира всяка година в четвъртък преди Великден, прочут като Велики четвъртък във Англия.

Личното известие от Чарлз идва след скорошните известия, че и кралят, и принцесата на Уелс са били диагностицирани с рак. Макар че известието не загатваше непосредствено здравословните проблеми на кралските особи, то означи първия обществен коментар на краля, откогато снаха му разкри, че е подложена на химиотерапия.

Чарлз сподели, че Исус е дал „ образец за това по какъв начин би трябвало да служим и да се грижим един за различен “ и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР